snakehill xc
3-5 august en hel helg med MTB cykling
Luleå -Ormberget 
 

Motionstävlingar för alla nivåer av både fysisk som teknisk förmåga. Anmälningsavgiften är bara 100kr per lopp och din anmälningsavgift går oavkortat till insamligen för världens barn.  Du anmäler dig på plats senast 30min före varje lopp. Tävlingcentrum är uppe på ormberget i Luleå.  
läs mer på facebook #snakehillxc 

resultat
snakehill XC 50 km
.

resultat
snaketrail
10 km

resultat 12,5
25 KM. MTB ORI
 

snaketrail 10 km

Fredag 3 augusti kl 1800
en ca 10km lång trailtävling för både teknisk duktiga cyklister som nybörjare. start och mål på Ormbergets skidstadion. efter Loppet bjuder vi på varmkorv till alla. 100kr startavgift 

snakehill Xc
50, 25, 12,5 km
 

lördag 4 aug seedningslopp inför cykelvasan

Snakehill XC är ett motions och tävlinglopp för alla som gillar att motionera på cykel. Loppet som går helgen före CV skapar otpimla förberedelser inför cyckelvasan och givetvis även fina cykelupplevelser i skogarna på ormberget. floppet är ett varvlopp på en bana som är 12,5km. total höjdskilland är ca 500hjdm- kolla in Filmen nedan och kartan med banans sträckning.  

MTB
orientering. 2h

söndag 5 aug kl 1200
En orienteringstävling på cykel.  på 2 timmar skall du hitta och stämpla så många kontroller som möjligt. Du kan välja mellan att cykla i par eller som singel. 10 min innan start får du ut din karta och kan planera hur du skall cykla. kartställ till ditt styre finns att låna på plats.